Anja Bay metoden - "Smertefri Fødsel"

Stokke Sleepi

Vi har været meget i tvivl om hvilken (tremme)seng vi skulle købe til vores kommende søn.  I starten var vi meget enige om at vi ville købe en ganske traditionel tremmeseng, sikkert fra IKEA da de ikke er specielt dyre.

I forbindelse med en af vores mange ture i BabySam, kom vi forbi Stokke Sleepi sengen. Det er en seng “som vokser med barnet” – som Stokke selv beskriver det. Dette skyldes at Stokke Sleepi sengen kommer i en Mini version, hvor man kan lade barnet sove fra det er 0 – 6 måneder – fordi den er lille så burde den være mere tryg for barnet at sove i når de er så små, lidt som en lille rede 🙂 Det som også er virkelig smart ved Stokke Sleepi Mini er at den er på hjul, så du kan køre sengen rundt i huset og faktisk vugge/køre sengen frem og tilbage om natten, og forhåbentlig berolige barnet uden at tage det op – ligesom en rigtig vugge der kan svinge/gynge/vugge.

Når barnet så er omkring 6 måneder, kan sengen udbygges til en normal størrelse tremmeseng. Og når barnet er stort nok kan man tage den ene side af, så barnet selv kan komme ind og ud af sengen..

Vi har valgt at købe sengen brugt, idet den er ret dyr fra ny. Vi fandt derfor en flot brugt, som måske/måske ikke skal males – vi overvejer. Den er generelt ret så flot, men har nogle afslipninger på kanterne. Den er hvid og derfor kan det ikke undgåes at når den bruges vil lidt/noget af malingen blive slidt af.

Selvom madrasserne er pæne, vælger vi at købe nogle nye, idet man ikke anbefaler at lade madrasser gå i arv.

stokke

Se mere om Stokke Sleepi her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anja Bay metoden - "Smertefri Fødsel"