Graviditetsgener

Anja Bay metoden – “Smertefri Fødsel”

I mandags var jeg til et foredrag med Anja Bay, som er hende der har opfundet den fødselsforberedelse/metode der hedder “Smertefri Fødsel”. Foredraget var en gratis intro til hendes metoder, oplevelser og forskellige kurser.

Det var utroligt lærerigt at være til foredraget, og gav en rigtig god indføring i hvad konceptet “Smertefri Fødsel” går ud på. Udover Anja Bay, fortalte også en af de andre undervisere, Kajser, om hendes oplevelse med “Smertefri Fødsel” og hvorfor hun har valgt at blive underviser.

Foredraget tog 1 1/2 time, og der blev serveret the, kaffe, vand, kage og frugt undervejs. Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil tage et kursus eller nøjes med at læse bogen. Kurserne er ret dyre – ca. 2.300 kr., for 4 moduler, og 1 efterfødselsmodul. Der er dog et hjemmestudie som kun koster ca. 1.000 kr. Så efter jeg har læst bogen, kan det være jeg overvejer at købe det hvis jeg føler der er behov!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsgener