En fantastisk aften..

Forrig lørdag var M og jeg inviteret ud til Ms rigtigt gode ven F og hans kæreste.  Når vi er hos dem får vi altid sådan noget lækker mad og denne aften var ikke nogen undtagelse! Hold nu helt op hvor var det bare ekstremt lækkert. 
Det var ikke kun maden der var god – og aftenen var helt fantastisk! Det er altid dejligt at være sammen med dem, de er sådan nogle dejlige personer… Aftenen var dog lidt præget af, at natten op til lørdag var en 21-årig fyr blevet stukket ihjel i kødbyen – og han var en af Fs rigtigt gode venner. Så han var rigtigt trist – men det er kun forståeligt når sådan noget så forfærdeligt sker.. Og jeg håber også han forstod at vi alle havde den dybeste forståelse for det – og derfor tog M og jeg også lidt tidligere hjem end andre gange vi har været sammen.
Men tilbage til maden – de serverede 4 retter for os. F går ret meget op i vin, så han havde selvfølgelig sørget for at vinen var tilpasset de 4 retter. Det var bare sådan en dejlig gourmet oplevelse!
Verdens lækreste græskarsuppe

Andebryst med salat og flødekartofler

Ostetallerken

Tårn af is

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coco