1.100 sidevisninger

En hyggelig aften

Igår havde vi vores søde vennepar på besøg til god mad og hygge. Som altid når vi er sammen med med dem, er det med virkelig god mad og vin. Senne gang var ingen undtagelse – og vi havde kreeret en, synes vi, lækker menu. 

Til velkomst serverede vi Champagne Tradition Pur Pinot Blanc De Noirs Brut


Forretten var en laksetatar med avokado, peberrodscremefraiche, stenbidderrogn og rosmarinbrød fra Il Fornaio, hertil en Chablis 2011 Chanson Père et Fils.


Til hovedret serverede vi svinemørbrad smurt med rødpesto og pakket ind i parmaskinke hertil aspargeskartofler med persille og smør, fransk bønnesalat og hjemmelavet champignon sauce. (Desværre fik jeg ikke taget billeder af denne ret)
Hertil først en Le Bourgogne Pinot Noir 2009 Chanson Père et Fils og herefter en Colline Côtes Du Rhône 2010 La Cabotte. 

Dessereten stod på Ananasstang, eller rettere Panna Cotta med ananasgele, små stykker ananas og usaltede pistagenødder. 

Mums det var så lækkert og en virkelig hyggelig aften! Det er det altid i selskab med dem, og denne gang var ingen undtagelse..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1.100 sidevisninger