Værtindegave fra Summerbird

Shrek – The Musical


I onsdags var min svigerinde, M og jeg inde og se Shrek – the musical. Det var en forpremiere så billetterne var forholdsvis billige, men der var heller ikke mange pladser da vi bestilte, så vi sad næsten helt oppe bagved. Der var dog stadig godt udsyn og man kunne se hele den store og flotte scene de havde.

Jeg havde egentlig ikke nogle forventninger til musicalen inden vi tog ind og så den, men det resulterede alligevel i at jeg faktisk var fælt skuffede da jeg gik der fra.
Der var flere ting om gjorde at jeg var skuffet. Men frem for alt så synes jeg nok at handlingen, især i første halvdel, var meget kedelig. Desuden var den nok lige lovligt børnevenlig til at jeg kunne holde fokus og synes den blev lidt plat til tider. 

Og så hjalp det ikke at de stole som man sidder på i Forum er i så ringe stand, at man næsten ikke kunne holde ud at sidde ned, fordi der ikke er mere polstring tilbage på sædet – men det har ikke noget med musicalen at gøre – bare et irritationsmoment! 

Men men, nu skal alt ikke lyde skidt. Fordi jeg synes at skuespillernes performance og sangene var helt vildt gode og kostumer samt scene var også virkelig flot lavet! Så hvis jeg havde børn, eller skulle se den med børn – så ville den være et HIT! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værtindegave fra Summerbird