Or

Sommerhus

Min kæreste og jeg har haft sommerferie se sidste to, næsten tre uger sammen. Den første halvanden uge brugte vi på at være på Frederiksberg og renovere vores nye lejlighed. Af samme grund synes vi heller ikke at vi havde råd til at rejse til udlandet lige her og nu. Desuden havde vi stadig en del ting vi skulle, så vi besluttede os for at tage i mine svigerforældres sommerhus i Bredfjed! Ja – hvor helvede er det så lige?? Jo det er nede ved Rødbyhavn og så lidt længere ude på landet! Det tager en del tid at komme derned fra Frederiksberg – selvom vi kunne kører med til Lolland.

Vi fik lov at låne en bil af mine svigerforældre hele ugen, så vi kunne komme til Frederiksberg i løbet af ugen og ordne nogle ting, og så tilbage til sommerhuset. Og desuden nå nogle ting som alligevel skulle gøres i forbindelse med renoveringen af lejligheden – blandet andet se på fliser til køkkenet!

Det har været så dejligt – og utroligt fredfyldt at være dernede. Fordi selvom det er langt ude på landet, så ligger det tæt på stand og vand, og der er bare så dejligt. Jeg får virkelig ladet op og slappet af dernede – mere end jeg gør nogle andre steder. Der er en ro som afspejler sig helt ind i mit sind! Absolut fantastisk!

Og så er ser nogle utroligt flotte solnedgange over havet – kan bruge timer på bare at sidde og stirre udover havet dernede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Or