Anmeldelse Badeanstalten Ansigtsscrub

Visit Carlsberg

Lørdagen har M og jeg brugt på at hygge sammen. Som mange ved, så er M ikke specielt meget hjemme pt. da han har utroligt travlt på arbejdet. Så i går havde han taget en dag ud af kalenderen og dedikeret den til mig (TAK!).
Vi sov derfor længe, hygge lidt herhjemme inden vi tog mod Valby – nærmere bestemt Carlsberg. Det var dog en lettere kold fornøjelse, fordi meget befinder sig i nogle haller, som ikke er isoleret eller varmet op. Vi brugte dog alligevel 2-3 timer på Visit Carlsberg, og fik set det meste, desværre var drivhuset og haven lukket. 
Vi afsluttede vores besøg med en lækker sandwich med Ølbraiseret svin – det er jo et bryggeri, i deres hyggelige bar/cafe som blev nydt sammen med to forskellige øl. Når man køber en billet til Visit Carlsberg får man 2 øl el. vand billetter med som man kan bruge i ex. baren. På den måde kan man faktisk nå at smage meget forskelligt – og blive en smule fuld 🙂
Så på næste familietur, går turen nok til Visit Carlsberg. Her kan alle være med, og det tager ikke hele dagen, der er mulighed for at spise frokost ude og inde, det er tæt på offentlig transport og parkering. 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse Badeanstalten Ansigtsscrub