Wagamama

Lys over land

Vi er stadig i gang med at indrette vores nye lejlighed – eller faktisk er den ikke rigtigt ny længere, da vi har boet her snart 3 1/2 måned. Wow tiden er bare fløjet afsted – og vi har bare lavet så meget ved den.

Vores nye køkken er næsten helt færdigt – vi mangler kun soklen, tilslutning af emhætte og lys så vi kan se noget.

Generelt så mangler vi en del lys i lejligheden. Det eneste lys vi har på nuværende tidspunkt kommer fra en Ikea gulvlampe i stuen, en gammel arkitektlampe i køkkenet og et arvestykke som giver lys i soveværelset. Ikke just meget, men det går an.

Derfor er vi i gang med at finde ud af, hvilke lamper vi vil have i lejligheden. Det er faktisk ret svært, idet vi gerne vil skifte en del af vores møbler ud de næste par år. Så vi er nødt til at købe lamper som både passer til det, og til de kommende møbler. Dette er ikke just det letteste, men ikke desto mindre har vi fundet en lampe som passer både nu og til vores kommende møbler.

Vi fandt denne fine kæmpe arkitektlampe i Bolia. Den er mørkegrå og med orange ledning – enkel, klassisk og moderne – helt perfekt til den stil vi ønsker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wagamama