Sneakers H&M

Nimb Terrasse Kagebord

Som jeg tidligere har skrevet, var jeg d. 3. maj til kagebord på Nimb Terrasse og som lovet får det sit eget indlæg – mest for at kunne vise jer en masse lækre billeder af kager.

 Det var virkelig en lækker oplevelse, men dog lidt dyrt hvis man spørger mig. Det kostede 250 kr. for kage, kaffe, te og varm chokolade ad libitum – dette var i sig selv en rigtig fair og fin pris. Hvad Nimb dog lige havde glemt at oplyse var da vi bestilte var, at man også skulle betale indgang til Tivoli som koster omkring 100 kr. pr. person. Derfor var det pludselig 350 kr. for kage – og nå ja, indgang. Men nu var planen jo ikke at skulle i Tivoli, men at spise kage. Derfor brokkede en af mine søde kollegaer sig, da hun blev oplyst om det om morgenen på dagen for kagebordet, og det resulterede i at vi selvfølgelig kom ind uden at skulle betale indgang. Men straks efter vi gjorde dem opmærksom på, at der ikke stod noget på deres hjemmeside eller da vi bestilte telefonisk, blev oplyst at prisen på 250 kr. ikke inkluderede indgang, blev det selvfølgelig rettet på deres hjemmeside.

Men tilbage til kagerne – der var mange forskellige – alt for mange, nåede slet ikke at smage alle. Der var tørkager, småkager, lagkager, mv. mv. puha, det var overdådigt – ja billeder taler vidst for sig

foto 2-2foto 1-2

tivolikage1 foto 1-4 tivolikage2 foto 3-3foto 2-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers H&M