Mandag

Makeup

I forbindelse med graviditet råder alle at man lige gennemgår sin make-up, kropspleje, rengøringsartikler mv. for farlig kemi.

Det gjorde jeg selvfølgelig også, hvilkede resulterede i at jeg skiftede min mascare ud samt vores rengørings- og opvaskemiddel. Foundation og concealer blev allerede for lang tid siden skiftede til noget med mindre kemi. Det eneste som jeg ikke har skiftet er min rouge, da jeg synes den er så fantastisk, og lige havde købt den inden jeg blev gravid. Desuden er det sjældent jeg bruger den, så ja der blev jeg synder!

De produkter jeg bruger er dem som er på billedet

foto 2

Mascaren er fra UNE, og er intet mindre end fantastisk. Jeg må sige at den er bedre end nogen anden mascare jeg har prøvet – med og uden kemi. Jeg har købt den i Greenskin, og den koster faktisk ikke specielt meget (dejlig fordel). I kan se mere om den her

Mineral foundation og concealer er fra Youngblood. Jeg er vældigt glade for begge ting, fordi det er virkelig lækre produkter, nemme at bruge og kan varieres i hvor meget de dækker. De er således meget anvendelige både til hverdag og til fest. Læs mere om foundation her og concealer her

Som sagt er min rouge fra NARS det eneste som er en virkelig synder i dette selskab. Men den er bare så fantastisk at arbejde med og super fin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag