Rådne fisk

DAC&Cafe

I søndags var M og jeg med vores gode vennepar ude og spise brunch på Dansk Arkitektur Centers cafe. De havde sørget for at bestille bord, så vi skulle bare møde op – rigtigt dejligt 🙂

De var lidt langsomme om at få åbnet dørene – vi havde bord fra kl. 10-11.50, og da vi kom op i cafeen havde de desværre glemt at reserverer et bord til os. Det var ikke særligt professionelt, men de fik fremskaffet et bord, som dog var en smule lille da det stod op til en bjælke.

Fred være med det, det var et godt sted. Betjeningen var super god og det var faktisk et super hyggeligt sted. Det er ret småt og man kan, hvis man er heldig, sidde ved et bord med udsigt over vandet og hele Københavns havn – dette skal man dog ønske når man bestiller. Fordi det er småt, er det også meget intimt og der er ikke særlig meget larm.

Maden – det nok vigtigste element 😉 – var også super lækkert. Det er et mindre udvalg, men til gengæld var det super lækker kvalitet og der blev fyldt op konstant. Jeg var især stor fan af deres laks med urtecreme – mums!

Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at spise brunch på DAC&cafe igen. Stemningen og maden var bare helt i top, og næste gang vil jeg prøve at få et bord med udsigt over havnen.

IMG_3932[1]         IMG_3933[1]

I kan læse mere om DAC&cafe og deres brunch her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rådne fisk