Gravidmassage

Huxi Bach Show

Torsdag d. 6. marts 2014 havde Huxi Bach premiere på sit nye show  ‘HJÆLP’ En ny (men stadig uautoriseret) forelæsning på Bremen teater.

Via mit arbejde havde jeg fået billige billetter til premieren, og havde derfor inviteret min søde kæreste med i byen.

Det var første gang jeg var til en forestilling på Bremen teateret, og jeg må sige jeg blev ret skuffet. Ikke over baren/vente området – selvom det også trænger til en kærlig hånd – men over sæderne! Hold nu helt op det var de længste 90 min jeg længe har været med til. Ikke bare fordi jeg var gravid sad jeg dårligt, men min kæreste sad også rigtigt dårligt. Sæderne er ret klodsede og tykke, og der er næsten ingen benplads, og pga. sædernes tykkelse kan du ikke sætte benene ind under dig selv. Man er således låst i den samme position under hele forestillingen – det var forfærdeligt!

Selve forestillingen var jeg heller ikke syndeligt imponeret af. Jeg følte der manglede en rød tråd og nogle bedre pointer i showet. Det var svært at gennemskue hvad Huxi faktisk gerne ville ud med i sit show – det var til tider meget seriøst og andre gange hyldende morsomt. Men jeg var forvirret da jeg gik derfra!

Når det er sagt, var der selvfølgelig nogle rigtigt gode moment undervejs. Hvor man var både fascineret eller flad af grin! Det er dog ikke et show jeg vil anbefale andre at bruge penge på at se, da det er ret forvirrende og tamt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravidmassage