Oz, the great and powerful

Anmeldelse O.P.I. Skyfall

Som nævnt tidligere, har jeg været til Magasin Beauty Event, hvor jeg købte en O.P.I. neglelak ved navn Skyfall. Farven er mørkerød med en undertone af brun – så mørk og flot!

Jeg fik med i købet af lakken, en mini manicure; underlak, to gange alm. lak og overlak. Overlakken var helt tyk og gele-agtig og var også med til at hærde den almindelige farvet lak. Fordi den var så gele-agtig fik den også noget dybde på neglen, hvilket var rigtigt flot.

Men, når det så er sagt, så er jeg utroligt skuffet over hvor dårligt den holdte. Jeg fik den på torsdag aften, og fredag morgen efter jeg havde været i bad var der allerede faldet noget af lakken af i spidserne. Og da vi nåede til søndag lignede det simpelthen bare noget være fis, og jeg kunne pille neglelakken – inklusiv underlak – af neglene i hele flager!

Jeg var simpelthen SÅ skuffet – det var ingenlunde pengene værd.. Jeg håber meget at det var underlakken, og at det hjælper med min Essie el. Chanel underlak i stedet. Det vil i hører mere om!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oz, the great and powerful